menu

Flexplekken in Amsterdam

Op zoek naar een flexbile werkplek in Amsterdam? Wij proberen een zo uitgebreid mogelijk overzicht te geven van de mogelijkheden:

Weet je nog een flexplek die niet in de lijst staat? neem contact op en we voegen de flexplek zo snel mogelijk toe!

 • Flexas.nl: Heeft meer dan 170 kantoorruimtes in Amsterdam, en is daarmee het grootste online platform voor kantooroplossingen.
 • Amsterdam Coworking: Hier kun je flexplekken huren aan de Keizersgracht. Een toplocatie dus, inclusief inschrijvingsadres voor de KvK, een zakelijk 020-telefoonnummer en alle faciliteiten. Luxe eettentjes en loopafstand van het absolute centrum van de stad. Huren kan per persoon en per uur, maar kent wel een vanaftarief van 99 euro per maand.
 • Freelancehub: Aan de Groenburgwal 24 in Amsterdam is de zolderverdieping van een negentiende eeuwse danstheater omgebouwd tot de werk- en woonkamer van een aantal bijzondere Amsterdamse startups. Een originele en inspirerende werkplek in het centrum van Amsterdam.
 • Moma-co: Bieden mogelijkheden in het pand aan het Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam West. Van een vast kantoor van 28 m2, een vast bureau in een gedeelde ruimte tot een flexibele werkplek. Er zitten diverse ondernemers in het pand en daarnaast hebben ze ruimtes voor (externe) lezingen, presentaties, vergaderingen en events. Met als centraal middelpunt in het pand bar | restaurant Wilde Westen.
 • Beehive biedt creatieve werkruimte aan ondernemers, bedrijfjes, collectieven en kunstenaars in Amsterdam-Oost, -West en op IJburg. Op de Beehive locaties kun je vast een plek huren, maar je kan er ook flexen. Voor € 14,50 (excl. BTW) per dag heb je de beschikking over een eigen werkplek, internet, koffie en thee en kan je gebruik maken van vergaderplekken en andere faciliteiten.
 • Vondelparc Zoek je een professionele werkplek, zonder de lasten van een eigen kantoor? De voordelen van een professionele flexplek zijn legio. Je kunt relaties ontvangen in een zakelijke omgeving, andere ondernemers treffen in de lunchroom en werken in alle rust. Bedrijvencentrum Vondelparc is goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien, zoals Wi-Fi, lockers en gratis koffie en thee.
 • Het Concertgemaal is één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatief ondernemers en kunstenaars. Je werkt er met gelijkgestemden, er is heerlijke koffie, een landelijk gevoel. Het Concertgemaal biedt flexwerkplekken voor ondernemers in de creatieve industrie en CAWA kunstenaars. Het Concertgemaal bestaat uit twee grote ruimtes: 110 m2 (voor flex plekken) en 50 m2 (voor vaste werkplekken). Daarbinnen zijn twee aparte overlegruimtes, één voor 2-3 personen en één voor 4-5 personen. De huur bedraagt 55,- euro per maand, inclusief internet en vrij parkeren.
 • Duurzaamhuren Amsterdam omdat Janszon graag samenwerkt met inspirerende andere bedrijven hebben ze het kantoor verbouwd tot gasloos/nul-op-de-meter duurzaam kantoor en daarbinnen delen ze graag enkele werkplekken.
 • Out of Space: Een flexibele, inspirerende en betaalbare werkplek huren in een van de mooiste gebouwen van Amsterdam kan nu bij Out of Space! Bieden werkplekken in een ruimte waarin alles mobiel is, waardoor de ruimte zich aanpast aan de werkbehoeften van de gebruikers op dat moment. Je kan je klanten ontvangen in een representatieve ruimte met het karakter van een pakhuis uit de gouden eeuw.
 • Plant22 – Biedt werkplekken in Amsterdam-West. Tarief 300 euro per maand excl. btw (2017) voor een bureau, koffie en internet.
 • KNSM-laan 15: Ruime professionele werkplekken op het KNSM-eiland in Amterdam met fantastisch uitzicht op het IJ. Grote vergaderzaal voor 10 personen beschikbaar. Koffie, thee, printen, kopieren, internet, postadres en KvK inschrijving. Zowel bureaus als stoelen ergonomisch verstelbaar.
 • House Of Fashion Amsterdam: is een verzamelpand en biedt inspirerende en betaalbare werkplekken in een stijlvol pand op 1 van de mooiste locaties in het bruisend hart van Amsterdam. Bestemd voor ondernemers in fashion, lifestyle, design en voor alle andere creatievelingen die hun netwerk willen uitbreiden in het gezelligste kantoor van de stad!
 • Boven de Balie: Flexplekken in het centrum van Amsterdam
 • ZZDEPT: volledig ingerichte flex-werkplekken in een creatieve ruimte in de voormalige ‘Kauwgomballenfabriek’ voor maar 15 euro per dag. Er is Wifi en een professionele keuken aanwezig. Het werkt op basis van een strippenkaart. Iedere dag dat je komt werken lever je 1 strip in. Zo betaal je nooit teveel. Er is plaats voor 10 freelancers dus je bevind je in een sociale omgeving. Voor meer informatie bel 0681194149 of mail info@kimvandervoorden.nl
 • The mood: op de keizergracht in centrum Amsterdam verhuurt The Mood multifunctionele kantoorunits en vergaderzalen. Ruime keuze uit fully operational units of alleen gestoffeerde units, varieërend van standaard tot zeer luxueus directieniveau, van betaalbaar tot zeer exclusief, van 12 – 180 m2, eventueel voorzien van alle denkbare servicesopties, voor een dag, een week, een maand, een half jaar of een jaar.
 • Bedrijvencentrum Westerpark: Voor € 25,– (excl. btw) per dagdeel kunnen ondernemers een werkplek huren, vlakbij het centrum, met uitzicht op de Westertoren. Er zijn twee flex-werkplekken: een van 11 m² en een van 14 m². De flex-werkplekken kunnen ook langer dan een dagdeel gehuurd worden.
 • Basickantoor: kantoorruimtes van BasicKantoor dienen vooraf gereserveerd te worden, ze zijn voorzien van alle belangrijke benodigdheden zoals print-/kopieerfaciliteiten en internet. Voorts bevat deze dienst ook een parkeerplaats voor de ondernemer en op aanvraag parkeerplaatsen voor zijn bezoekers. Locatie: 2 minuten van rijksweg A4, 10 minuten van het centrum van Amsterdam, 5 minuten van Luchthaven Schiphol en 7 minuten van het WTC. Openbaar vervoer stopt voor de deur.
 • De Werkkamer: op 2 locaties in Amsterdam biedt de Werkkamer flexplekken voor een vast tarief per maand
 • Singel146: Singel 146 is een gezellig kantoor met creatievelingen, internethelden en anderen die een inspirerende werkplek willen. Leuke mensen die verschillende dingen doen op de mooiste lokatie van Amsterdam. Je kunt er een plek voor jezelf of ruimte voor je bedrijf huren.
 • Tauro Amsterdam biedt representatieve en betaalbare werkruimte voor zowel de zelfstandige professional als kleine en grote ondernemingen. Flexibele werkplekken, kantoorunits  v.a. 28 m2 en spreek- en vergaderruimtes. U betaalt alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk gebruikt. Ondernemers hebben de vrijheid om naar believen gebruik te maken van de inkrimp- en/of  uitbreidmogelijkheden, naar gelang de meters die men actueel nodig heeft.
 • Amsterdam Art Center: Uw professionele werkplek is 6 dagen per week beschikbaar. Er is gratis Wi-Fi, koffie en thee aanwezig. Het Amsterdam Art Center is centraal gelegen en daardoor gemakkelijk bereikbaard per auto, fiets of openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor u en uw klanten op eigen terrein.
 • MixTup. Creatieve Werkplekken in de Pijp. MixTup is een verzamelplek voor ambitieuze zelfstandigen uit de creatieve sector . Daarom bieden wij betaalbare werkplekken, workshopruimtes en evenementen aan.Het gaat om een centrale locatie naast het Heineken Plein, een monumentaal pand, 3 maanden proefperiode, 150Mbs internet, bureau & kleine opslag, meeting rooms of workshop ruimtes, Full Time plekken zijn € 160 euro per maand (ex) en Part Time € 65 euro per maand (ex)