menu

Flexplekken in Rotterdam

Op zoek naar een flexibele werkplaats in Rotterdam? Onderstaand vind je het overzicht:

Weet je nog een flexplek die niet in de lijst staat? stuur een mail en we voegen de flexplek zo snel mogelijk toe!

  • Flexas.nl kantoorruimte huren Rotterdam: Ben je op zoek naar een werkplek, flexplek of kantoorruimte in Rotterdam? Via Flexas.nl vind je altijd de geschikte oplossing voor jouw bedrijfshuisvesting. Met meer dan 100 kantoorruimtes in Rotterdam zijn wij het grootste online platform voor kantooroplossingen. Kijk op www.flexas.nl voor het complete aanbod. Heb je hulp nodig bij het zoeken? Geen probleem, wij helpen je gratis en vrijblijvend!
  • Spansekade.nl: Aan de Spangesekade in Rotterdam staat een imposant woon/werkgebouw. In de unieke bedrijfsunits aan het water kan weer volop worden gewerkt! Het project Spangesekade bestaat uit 11 units van elk 60 m2. Allerlei functies zijn mogelijk, van kantoor tot atelier. De units zijn schakelbaar middels een doorgang in het midden van de ruimte. Ook worden er vergaderruimtes gerealiseerd. Elke unit heeft zijn eigen faciliteiten (pantry, toilet en dergelijke). Twee units zijn reeds gereed voor verhuur en geven een goed beeld
    voor de mogelijkheden van de ruimte.
  • Goodplace2Work: Exclusieve flexplekken in Rotterdam voor vrouwelijk ondernemers.
  • ZAPP office: Wil je rustig en effectief werken op een flexwerkplek aan de rand van Rotterdam en Capelle aan den IJssel? Direct naast de A16 ligt ZAPP office, waar je vanaf € 3,- per uur al een flexplek boekt. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en met openbaar vervoer en er is volop gratis parkeergelegenheid in de omgeving.
  • Workspot.nu: Meerdere locaties in Rotterdam
  • Zipperz Business Center: flexplek huren voor 99,- per maand onbeperkt werken!
  • Meetz!: Meetz! is een uniek business center waar de ondernemende professional zich uitstekend thuis zal voelen. Wij bieden alle ruimte voor ontmoeten, werken en kennisdelen in een sfeervolle en aangename setting. Bij Meetz! komt u verfrissende ideeën, mensen en mogelijkheden tegen die uw bezoek meerwaarde geeft. Meetz! ligt aan de zuidkant van Rotterdam met een directe metroverbinding naar Rotterdam centrum en op een paar minuten afstand van de ring A15. Parkeren is altijd gratis. En reserveren bij Meetz! gaat altijd op fair-use basis; per persoon en inclusief alle presentatiemiddelen, koffie, thee, water en een snelle wifi verbinding via glasvezel. Zo kan je ook met kleine groepen en teams heel voordelig bij ons boeken.

Een overzicht van alle flexplekken vind je hier.