menu

Flexplekken in Rotterdam

Wij bieden een overzicht van flexplekken in Rotterdam. Ben jij ook op zoek naar een flexibele werkruimte in Rotterdam? Er zijn er genoeg en de voor- en nadelen zijn per aanbieder sterk verschillend. Even vergelijken kan dus zeker geen kwaad.

Flexplekken in Rotterdam

Overzicht van flexplekken in Rotterdam

Wij vonden de volgende lijst met aanbieders van flexplekken in Rotterdam.

  • Flexas.nl Rotterdam: Ben je op zoek naar een werkplek, flexplek of kantoorruimte in Rotterdam? Flexas biedt vrijwel alle denkbare kantooroplossingen, vanaf 15 vierkante meter tot wel 10.000 vierkante meter.
  • Spangesekade.nl: Aan de Spangesekade in Rotterdam-West verhuurt dit gelijknamige bedrijf elf units van elk 60 vierkante meter. Deze zijn schakelbaar middels een doorgang in het midden van de ruimte. Elke unit heeft zijn eigen faciliteiten (pantry, toilet en dergelijke).
  • Goodplace2Work: Flexplekken in Rotterdam-Noord voor vrouwelijk ondernemers. Je huurt een werkplek per uur of betaalt een gereduceerd tarief via een urenbundel. Naast het huren van een flexplek, kun je er vergaderen of trainingen geven. Ook zijn er aparte ruimtes voor het ontvangen van gasten.
  • ZAPP office: Deze flexwerkplekken liggen aan de rand van Rotterdam en Capelle aan den IJssel, direct naast de A16. Je kunt er zowel terecht voor huren van een flexplek als een tijdelijk kantoor. Je betaalt per uur, (halve) dag, maand of kiest voor een strippenkaart.
  • Workspot.nu: Het concern heeft meerdere locaties in Rotterdam. Hier kies je voor een kantoorunit, een flexibele of vaste werkplek of virtueel kantoor.
  • Zipperz Business Center: Dit bedrijf biedt flexplekken voor maximaal zestien ondernemers. Ook is het mogelijk om een postadres te nemen of een kantoorunit te huren.
  • Meetz!: Meetz! biedt alle ruimte voor ontmoeten, werken en kennisdelen in een ontspannen setting. De flexplekken liggen aan de zuidkant van Rotterdam met een directe metroverbinding naar Rotterdam centrum en op een paar minuten afstand van de A15.

Een overzicht van alle flexplekken vind je hier.