menu

Flexplekken in Utrecht

Op zoek naar een flexibele werkruimte in Utrecht? Kijk hieronder in het overzicht naar de mogelijkheden:

Weet je nog een flexplek die niet in de lijst staat? Neem dan contact op.

 • Desktoday.com: Hier kunnen ZZP’ers hun keukentafel, eettafel of bureau delen met vakgenoten of andere inspirerende professionals. Werk naast elkaar, verbreed je netwerk en je kennis, spar of inspireer elkaar en krijg meer structuur in je dag.
 • Flexas.nl: Biedt meer dan 50 kantoorruimtes in Utrecht en is daarin een van de de grootste online platform voor kantooroplossingen.
 • UtrechtInc: Is een incubator op de Uithof. Het heeft zeer soepele contractvoorwaarden als ze je accepteren maar accepteert zeker niet iedereen. Het wil zijn (volledig ingerichte en verzorgde kantoor)ruimtes vooral verhuren aan snelle innovatieve startups en scaleups. De kantoren zien er zeer verzorgd uit en alles, inclusief kantine, schoonmaak, vergaderruimte etc. is hier dus volledig geregeld.
 • Seats2Meet: Bieden flexplekken op Utrecht Centraal. Ideaal als je veel gasten krijgt via openbaar vervoer, onregelmatig kantoorruimtes nodig hebt en graag netwerkt of workshops volgt met andere starters. Voor ondernemers die volledige kantoorruimte zoeken vaak vrij prijzig.
 • Hooghiemstra: Wel een professionele werkplek, maar niet de lasten van een eigen kantoor? Dan zijn de flexplekken in Hooghiemstra mogelijk interessant. Het bedrijvencentrum
  ligt aan de rand van het centrum, naast het Griftpark en de ruimtes in de koepel hebben een prachtig uitzicht over de stad. Dankzij de vele faciliteiten in het pand en de aanwezigheid van collega-ondernemers brengt een dag flexwerken soms meer dan je van tevoren dacht.
 • Wijk in Bedrijf Utrecht: Wijk in Bedrijf Utrecht is een initiatief van de Gemeente Utrecht, waar ondernemers kunnen ontmoeten, werken en leren. Ze kunnen zonder financiële vergoeding gebruik maken van flexwerkplekken, spreekkamers en een trainingsruimte. Er is gratis wifi en koffie / thee beschikbaar. Het pand is centraal gelegen in Utrecht-West.
 • Igluu: midden in het centrum van Utrecht, veel flex-werkplekken, vergaderzaal, lounge room en een dakterras. (Igluu is ook in Den Haag te vinden)
 • Maliebaan45: Op een prachtige locatie in Utrecht heeft Maliebaan45 flexplekken voor ondernemers.
 • OfficeToday: stimuleert ondernemers door hun ambitie de ruimte te geven. Met het full service concept profiteer je van alle services en zijn alle facilitaire zaken geregeld.  Dat biedt uitkomst wanneer je een eigen kantoor wilt huren, een flexibele werkplek zoekt, een virtueel kantoor nodig hebt, maar ook als je er uitsluitend wilt vergaderen. Tevens vestingen in Amsterdam, Soesterberg en Gouda.