menu
e-boekhouden

Over ons

Wat is Eenmanszaak Oprichten .nl?

Eenmanszaakoprichten.nl werd in 2007 opgericht door Menno, en is in 2016 overgenomen door Zietuwel. De site dient als informatieportaal ondernemers (in spe). Op deze site vind je naast een blog met actuele berichten ook allerlei handige informatie-artikelen. Hier lees en leer je alles over belastingen, wetten, tips & tricks, in en om het kantoor, het runnen van een webwinkel, marketing en administratie.

Wie zitten er achter deze site?

Eenmanszaakoprichten.nl is een uitgave van Zietuwel, een internetbureau gevestigd in Utrecht.

Andere uitgaves zijn:

Hoe neem ik contact op?

Je kunt ons mailen, bellen of gewoon bezoeken.

Bezoekadres:

Zietuwel
Molensteyn 60-B
3454 PT De Meern (Utrecht)

Molensteyn 60
Vind ons op Google Maps.

In het handelsregister kun je ons vinden via: 37102174 en bij de belastingdienst zijn we bekend onder BTW-nummer NL187895594B01.

Commerciële doelen:

De commerciële doelen van deze site worden gerealiseerd via advertenties. Adverteren kan met met verschillende vaste formaten advertenties. Wij werken gewoonlijk op basis van vaste maandprijzen. Exclusiviteit op een positie voor een vaste periode is mogelijk. Zie voor meer informatie Eurolutions.nl.

Privacy & cookies:

Op deze website maken we gebruik van advertenties en software van derden. Zie voor meer informatie onze pagina over privacy & cookies.

Disclaimer:

Hoewel eenmanszaakoprichten.nl zeker zorgvuldig is samengesteld kunnen we niet uitsluiten dat er onjuistheden of onvolledigheden op de website staan. Zeker op fiscaal veranderen zaken soms sneller dan dat wij ze aan kunnen passen. We raden bezoekers daarom aan om naast de informatie van de site af te gaan op zijn/haar professionele kennis en ervaring en de informatie te controleren.