Flexplekken: Een flexibele werkplek vinden in heel Nederland (Overzicht)

Op zoek naar een flexplek? Hier proberen we een zo uitgebreid mogelijk overzicht te geven van de flexibele werkplekken in Nederland. Op deze locaties kun je als ondernemer werken op flexibele tijden. Uiteraard tegen een lager tarief dan wanneer je een eigen kantoorruimte huurt. Op de meeste flexplekken is het ook mogelijk om een vergaderruimte te huren wanneer je deze nodig hebt. Handig als je thuis werkt, maar klanten graag op een iets zakelijkere locatie wilt ontvangen.

Weet je nog een flexplek die niet in de lijst staat? stuur een mail en we voegen de flexplek zo snel mogelijk toe!

Flexplekken in het hele land

 • Dé Vastgoedbeschermer is een erkende en ervaren specialist in het beheer van leegstaand vastgoed. Door werkzaam te zijn in alle regio’s hebben wij een breed aanbod van tijdelijke werkruimte beschikbaar in heel Nederland. Voor de (startende) ondernemer, kunstenaar of fotograaf bieden wij flexibele kantoor- en atelierruimte tegen zeer lage tarieven in diverse gebouwen. Van winkels, kantoorpanden tot schoolgebouwen, van kastelen tot zwembaden. Inschrijven kan gratis op Vastgoedbeschermer.nl
 • Flexas.nl kantoorruimte huren: Ben je op zoek naar een werkplek, flexplek of kantoorruimte? Via Flexas.nl vind je altijd de geschikte oplossing voor jouw bedrijfshuisvesting. Met meer dan 2000 kantoren in 170 steden zijn wij het grootste online platform voor kantooroplossingen. Direct beschikbaar en geschikt voor zzp’ers, starters en grotere organisaties. Kijk op www.flexas.nl voor ons complete aanbod. Heb je hulp nodig bij het zoeken? Geen probleem, wij helpen je gratis en vrijblijvend!
 • Kantoorkamers.nl het meeste aanbod van Nederland met kantoorkamers tot 125 m². Het brede en landelijke aanbod van kantoorkamers én de krachtige campagne achter onze site zorgt ervoor dat de specifieke zoeker uw object weet te vinden.U blijft zelf in contact. www.kantoorkamers.nl brengt de huurder naar kantoorruimte direct in contact met u.

Flexplekken in de grote steden

Voor de flexibele werkplaatsen in de grote steden hebben we apparte overzichten gemaakt, klik op een van de steden voor de werkplekken:

Flexibele werkplekken per Provincie

Utrecht

Utrecht stad

Amersfoort

 • SAMENflexwerken biedt flexibele werkplekken waar je je thuis zal gaan voelen! Je kunt er per maand huren en hoeft verder nergens meer aan te denken. Drink lekkere koffie, werk hard en ontmoet elkaar.

Bilthoven

 • FlexCentraal in Bilthoven heeft flexibele kantoorruimtes, werkplekken, trainings- en vergaderruimtes. Eenvoudig en snel te boeken via www.Flexcentraal.nl. Gelegen naast het NS-Station en gratis parkeren voor de deur. Meer info? Bel met FlexCentraal op 030-2283437 of ga naar www.flexcentraal.nl.

Veenendaal

 • In Veenendaal kun je terecht bij Crown Slim Werken. Je kunt hier terecht voor gespreksruimten, trainingsruimten, vergaderarrangementen en werkplekken.

Zuid-Holland

Flexplekken Alphen aan de Rijn

 • Tauro Alphen aan den Rijn biedt representatieve en betaalbare werkruimte voor zowel de zelfstandige professional als kleine en grote ondernemingen. Flexibele werkplekken, kantoorunits  v.a. 20 m2 en spreek- en vergaderruimtes. U betaalt alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk gebruikt. Ondernemers hebben de vrijheid om naar believen gebruik te maken van de inkrimp- en/of  uitbreidmogelijkheden, naar gelang de meters die men actueel nodig heeft.

Flexplekken in Delft

 • Tauro Delft biedt representatieve werkruimte voor zowel de zelfstandige professional, kleine en grote ondernemingen. Flexibele werkplekken, kantoorunits  v.a. 24 m2 en spreek- en vergaderruimtes. U betaalt alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk gebruikt. Ondernemers hebben de vrijheid om naar believen gebruik te maken van de inkrimp- en/of  uitbreidmogelijkheden, naar gelang de meters die men actueel nodig heeft.

Den Haag

Katwijk

De Rijnpoort Katwijk: Wij verhuren op flexibele basis kantoren/ flexplekken/ vergaderruime. Alle ruimtes zijn standaard voorzien van: modern meubilair, archiefkast, tapijt op vloer, grote ramen, airco, kabelgoten. De algemene voorzieningen zijn: gemeenschappelijke pantry met gratis koffie en thee, internet/wifi, receptie, vrij parkeren op eigen terrein, camerabewaking. Tevens is er een samenwerking met een cateraar en kan er tegen zeer scherpe tarieven gebruik worden gemaakt van een auto. De prijzen en verdere voorwaarden staan op de website, waar men tevens zijn boeking online kan regelen.

Leiderdorp

 • Area071: Wij bieden – simpel gezegd – huisvesting en meer. Veel meer! Een dynamische werkomgeving.Een omvangrijk netwerk. Expertise en advies, continue aanwezig. De mogelijkheid om jezelf als starter optimaal te ontwikkelen. Doorgroei binnen het AREA071 concept. Ruimte. Delen van ervaring met andere huurders. Workshops en presentaties. Inkoopvoordeel. Interessante partners. De mogelijkheid tot financiering van jouw idee of zelfs het participeren hierin. Representatieve huisvesting met ruime parkeer- gelegenheid. Een flexibel kortlopend huurcontract. AREA071 is voor startende ondernemers tot drie jaar na oprichting. Wij willen ambitieuze starters. Startende met een visie. Daarnaast hebben een aantal plekken voor onze partner bedrijven. Voorop staat hierbij dat de invulling bijdraagt aan het concept. Ook universiteiten en hogescholen kunnen gebruik maken van deze plekken.

Reeuwijk

 • Verzamelgebouw Reeuwijk ligt centraal in het groene hart nabij de A12. We bieden flexplekken, vaste werkplekken en kleine (20 m2) en grote kantoorruimtes (300 m2). De flexplekken kunnen flexibel worden gehuurd. Dat kan per keer, maar er zijn ook diverse voordelige abonnementsvormen. Er is een bemande receptie en een kantine waar vers gemalen koffie, thee en fris beschikbaar is en
  waar je even relaxed kunt zitten aan de bar of de tafels. Verder zijn er allerlei faciliteiten op afroep beschikbaar waar alleen voor betaald hoeft te worden als er ook daadwerkelijk wordt afgenomen. Denk hierbij onder andere aan mooie vergader- en trainingsruimten van 2 tot en met 16 personen, office werkzaamheden door de receptie zoals hulp
  bij verzending van een mailing of opslagruimte in een magazijnstelling. Een bijkomend groot voordeel van het verzamelgebouw is de interactie met andere ondernemers.

Rijswijk

 • Tauro Rijswijk biedt representatieve en betaalbare werkruimte voor zowel de zelfstandige professional als kleine en grote ondernemingen. Flexibele werkplekken, kantoorunits  v.a. 25 m2 en spreek- en vergaderruimtes. U betaalt alleen voor de faciliteiten die u daadwerkelijk gebruikt. Ondernemers hebben de vrijheid om naar believen gebruik te maken van de inkrimp- en/of  uitbreidmogelijkheden, naar gelang de meters die men actueel nodig heeft.

Rotterdam

Zoetermeer

 • Op de Bleiswijkseweg 55 in Zoetermeer heeft Petra Pupping vier sfeervolle spreekruimtes ingericht die geschikt zijn voor een-op-een-gesprekken of kleine groepen. Elke ruimte heeft twee comfortabele fauteuils en een tafel met stoelen. Voor het geven van workshops is een ruime, lichte trainingsruimte beschikbaar. Het concept van het Coachhuis is geschikt voor elke professional die een representatieve én persoonlijke ruimte op uurbasis nodig heeft voor zijn/haar werkzaamheden. Zo zijn er coaches, therapeuten, psychologen en mediators die gebruik maken van deze formule. Ook landelijke werkende organisaties met cliënten in de omgeving Zoetermeer weten ons te vinden.
  Verder zijn er vier flexplekken te reserveren voor maximaal € 5,00 per uur, excl. btw. Het Coachhuis Zoetermeer biedt daarnaast gratis koffie en thee, wifi, printer en vooraf een prettige, goed bereikbare werksfeer! Op deze site is meer informatie te vinden. Maar bezoeken kan natuurlijk ook, maak dan een afspraak met Petra Pupping via 06-38900186 of zoetermeer@hetcoachhuis.nl.

Noord-Holland

Amsterdam

 • Loosdrecht: Finley Carte Blanche biedt de exclusieve mogelijkheid tot maximaal 50 members die gebruik kunnen maken van de faciliteiten van Finley ‘Het Witte Huis’ voor een vast bedrag per maand. Flexibel zonder verplichtingen, maar de ultieme kwaliteit en service om zakelijk succes te creëren.
 • Flexbieb van IJburg: een prachtige flexwerkplek, centraal gelegen op het Haveneiland van IJburg, vlak bij een halte van tram 26 (Amsterdam CS <> IJburg) en bus 66 naar en van de Arena in Amsterdam-ZO. Voor 10 euro per jaar ben je lid en krijg je: een comfortabele zithoek en een grote lees-/werktafel in een stijlvolle huiskamersetting, gratis wifi en 4 (wat oudere) computers, snel glasvezel, koffie en thee met een koekje voor 1 euro, een grote A3-printer en een professioneel A3-kopieerapparaat, vanaf 5 cent per uitdraai, duizenden boeken, letterlijk binnen handbereik

Noord-Brabant

Bergen op Zoom

 • Het Interium: Het Interium Business Center aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom biedt onderdak aan vijftien bedrijven. Van grote, internationale bedrijven die een dependance in Zuid Nederland willen hebben tot eenmanszaakjes die net gestart zijn. Het Interium biedt met name starters een mooi dienstenpakket.
  Wie een kantoor huurt binnen het Interium, krijgt meer dan alleen de kantoorruimte. Hier profiteren bedrijven van een breed pakket gezamenlijke voorzieningen. Naast een moderne en professionele uitstraling biedt het Interium ook een comfortabele ontvangstruimte, een moderne keuken, toiletten, een koffieplein en de diverse vergader- en spreekkamers. Bovendien wordt bij afwezigheid de telefoon opgenomen door de receptioniste met de naam van het desbetreffende bedrijf.

Breda

 • Doc Work: flexibele vergaderzalen en werkplekken in het centrum van Breda.

Eindhoven

 • Founded by All – Zit in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Biedt ruimte aan ondernemers op het snijvlak van design en techniek met werkplekken van 10-25-50 m2. Naast veel extra faciliteiten, heb je ook toegang tot een enorm kennis- en waardenetwerk. 
 • Flexplekeindhoven.nl

Hapert

 • DIT werkplekken: Gelegen aan de A67 nabij de Nederlands – Belgische grens vindt men DIT werkplekken. De sfeer van DIT is het beste te omschrijven als een combinatie van enerzijds het ambitieuze en de bevlogenheid van ondernemers en anders het gemoedelijke van de Brabantse Kempen. En met het gebruik van robuuste en met de hand gemaakte meubelen van RUW meubelen ademt de ruimte inspiratie en authenticiteit.

Oss

 • Bizztopia: Inspiratie opdoen in de pastorie van een voormalige kerk? De slaapkamer van de pastoor of de kapelaan gebruiken als workshopruimte of vergaderplek? Kijk op de website van Bizztopia en zie de prettig en functioneel ingerichte ruimtes. Delen en hergebruik van materialen zijn de basis voor Bizztopia, het zakelijke deel van @Paulus.

Friesland

Lemmer

 • A la Mer: Flexwerkplekken in Lemmer, aan het strand met overzicht over het Ijsselmeer. Er is een lounge en een dakterras aanwezig

Heerenveen

 • Bureauplek.nl: Wij bieden flexplekken en kantoor/coachingruimtes aan in Heerenveen voor ZZPers en een ieder die een uurtje, dagdeel of een dag wil werken met gratis internet en koffie/thee. U kunt ons vinden aan de Parallelweg 5 in Heerenveen of op www.bureauplek.nl

Gelderland

Arnhem

 • GoedeGasten: Een professionele werkplek is een must voor elke freelancer. Het multifunctionele bedrijfspand van Goede Gasten biedt flexplekken, project- en vergaderkamers en volop ruimte voor ontspanning. De plek waar opdrachtgevers en projectteams elkaar ontmoeten.

Doetinchem

 • Profilers Seats: Nabij afrit A18 en Centraal Station Doetinchem biedt Profilers Seats flexibele werk- en overlegruimten aan. Naast werkplekken in een open ruimte is er ruimte om alleen in stilte te werken. Voor het professioneel ontvangen van bezoek kan de spreekkamer gehuurd worden, waarbij u wordt voorzien van koffie of thee. Naast werkplekken worden er verschillende extra diensten aangeboden, zoals een ophaal- en brengservice van en naar Centraal Station Doetinchem en het verzorgen van de lunch. Parkeerplaatsen zijn aanwezig.

Nijmegen

 • Flowww: een perfecte werkomgeving in Nijmegen , namelijk bij Flowww aan de Graafaseweg 45. Wij hebben open werkplekken, gesloten werkplekken, vergaderruimtes in alle maten. Alles gericht op flexabiliteit. Vanaf één uur tot meerdere dagen, zowel voor de flexplek als voor de vergaderruimtes. Bij het werk kun je een heerlijk kopje illy koffie drinken, maar ook een heerlijk vers sapje van ded Fruit Lab. Wil je werken in een design omgeving? Wil je een professionele en stijlvolle uitstraling? Ga naar Flowww. Gratis parkeerruimte is aanwezig.

Overijssel

Olst

 • Kulturhus het Holstohus: Aan de Jan Schamhartstraat 5 zijn wij met enthousiasme gestart met flexibele werkplekken. Laagdrempelig, van alle gemakken voorzien én goedkoop. Geen duur lidmaatschap, maar gewoon “paying for staying”. Je vindt bij ons gemakkelijke werkplekken om rustig aan het werk te zijn, of gesprekken te voeren met je cliënten of vertegenwoordigers. Daarnaast hebben we vergaderruimte voor je tot ca. 30 personen.

Rijssen

 • Vergaderlocatie-Rijssen: biedt vergaderruimten en flexplekken. Deze zijn betaalbaar en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto, met gratis volop parkeerruimte. Alle voorzieningen en moderne faciliteiten zijn aanwezig.

Limburg

Groningen

 • Launchcafe: Het Launch Café is de ideale werkplek voor ondernemers, in het centrum van Groningen. We hebben aan alles gedacht: diverse werkplekken, stopcontacten, brainstormruimte, razendsnel internet, een belruimte en heerlijke koffie.

Drenthe

Assen

 • Flexible Workplace biedt bedrijven deel kantoren, (voor een vaste dag per week) en volledig flexibele kantoren aan. Kantoren zijn gemeubileerd met het oog op diverse doelgroepen en verschillende behoeftes. Ons kantoor is voorzien van een receptie en gastdames die bezoekers kunnen opvangen en doorverwijzen.

Emmen

 • Growing Workplace: Met het Growing Workplace-concept willen we een plek te creëren waar je als zzp-er of starter gemakkelijk in contact komt met andere ondernemende mensen. Wij zitten in het centrum van Emmen in een sfeervol pand wat vorig jaar opnieuw is ingericht. Diverse ruimtes bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van flexwerken, vergaderen en presenteren.

Flevoland

Zeeland

Flexibele vergaderruimte

Geen werkplek nodig maar wel af en toe een vergarderruimte, kijk dan eens bij Seats2meet.com hier vind je flexibele ruimtes voor vergaderingen door heel Nederland. Veel van de flexplekken die hierboven zijn genoemd bieden overigens ook de mogelijkheid om een vergaderzaal flexibel te huren.

Op de website frisflex.nl vind je een overzicht van alle flexplekken in Nederland. Op freelancewerkplekken.nl vind je een marktplaats waar ondernemer hun kantoorruimtes aanbieden om te delen of flexibel te verhuren.

Mist er een flexplek in de lijst? stuur een mail en we voegen de flexplek zo snel mogelijk toe!