menu

Zakelijk mobiel abonnement

In een onderneming kunnen de telefoonkosten een behoorlijke kostenpost worden, zeker wanneer werknemers veel met elkaar bellen. Nog hoger worden de kosten wanneer er veel met het buitenland gebeld moet worden. Een zakelijke mobiel abonnement is er dan ook in alle soorten en maten, en volledig aanpasbaar aan de bel behoefte van je bedrijf.

Kosten zakelijk bellen in kaart brengen

Eerst is het van belang om een goede analyse te maken van de kosten die zakelijk bellen met zich mee brengen, en hoe deze kosten gemaakt worden. Zo moet onderzocht worden of de meeste belminuten opgaan aan onderling bellen tussen werknemers (in dit geval is er de mogelijkheid om een mobiel groepsabonnement af te sluiten), moet juist bellen naar het buitenland voldoende aanwezig zijn, of wordt de gsm toch voornamelijk gebruikt om te internetten? Veel providers van zakelijke abonnement kunnen je helpen met het opstellen van zo’n bel-analyse. 

Top aanbieders zakelijk gsm

Veel partijen bieden zakelijke abonnementen aan speciaal voor zakelijk gebruik. Alle grote aanbieders zijn aanwezig, en er zijn altijd scherpe aanbiedingen met veel extra gratis producten als laptops en de nieuwste smartphones. De sites bieden persoonlijke service aan haar zakelijke klanten. Er kan gratis onafhankelijk advies worden ingewonnen over een pakket speciaal op maat gemaakt voor uw bedrijf. Tevens kunnen er ook speciale afspraken gemaakt worden over kortingen.